Bu yazı 693 defa okundu..
Yazı ID No:
304 

BU DA BENİM..

Takvim yaprakları 17 Ocak 1979'u gösterirken bir sabah başkentte gözlerimi dünyaya açmışım. Tabii ki ağlayarak…

Okumak sürecinin ilkini, ortasını, lisesini Ankara’da tamamladım. Nasıl olduğunu henüz anlayamadığım bir şekle hayat hızlandı bu saatten sonra. 3 Yıl kadar dil eğitimi aldıktan sonra, çeşitli kurslar ve sertifikalar sonrasında, süratle girdim bilişim dünyasına. Harita Programcılığı ve Web tasarımı ilgi alanlarım oluverdi. Halen Çevre ve Orman Bakanlığına bağlı, Doğa Koruma ile ilgili bir birimde görev yapmaktayım.

Doğaya olan ilgim ve sevgimle alakalı bir  yerde çalışıyor olmam Allahın bir nimeti bana diyorum. Resmi olarak belgem olmasına karşın, yapamadığım yat kaptanlığı, hayalimdeki işlerden bir tanesidir. Aynı zamanda Türkiye Motosiklet Federasyonunda Lisanslı hakemlerden bir tanesiyim. Bu da ayrı bir tutku işte. Bu kadar şeyden sonra arta kalırsa zaman ve yanımdaysa makinem hayatı kareliyorum kendi penceremden.


Çok güzel kelimeler kullanmıyorum belki kendimi anlatırken,ama yazdıklarına ve düşüncelerine hayran olduğum çok değerli insanlar var burada. Onların ışığında, doğru olduğuna inandığımız, insanlığa ve gelecek kuşaklara bir şeyler bırakmak adına yürümeye ve birlikte hareket etmeye karar verdik.

Diyeceksiniz ; bu kadar şeyi nasıl sığdırıyorsun hayata, haklısınız ama ruha üflenmiş bu sevdanın nerede başladığı noktasında kesin bir takvim yok... Her insanın yaptığı işin içinde her zaman karakterinden bir iz olması gerektiğine inanıyorum. Bu amaçlar doğrultusunda ben de buradan seslenmeye çalışacağım sizlere.

Saygılarımla.

 
Ömer KIRAÇ
mehrad5@gmail.com
09/04/2008
Bu yazı 693 defa okundu..


Her hakkı saklıdır Arpacık.Net, 2005